Виолета Георгиева

Sofia, Bulgaria

Categories
  • Events
  • Family
  • Portraits
  • Wedding

Introduction

Занимавам се със сватбена, портретна и семейна фотография. Предлагам коледни фотосесии с изцяло ръчно изработени декори.

Pricing:

Цена за коледни сесии - 140лв, брой кадри - 20.
Цена на час за кръщене и детски рождени дни - 100лв.

Contact

Reach out

Listed by

Violeta Georgieva

Services

More options

  • Has a photo studio
  • Available as a second shooter

Contact the photographer for information about other services.

Service Area

Location: Sofia, Sofia-City, Bulgaria

Contact

Reach out

Listed by

Violeta Georgieva

Services

More options

  • Has a photo studio
  • Available as a second shooter

Contact the photographer for information about other services.