Anetfoto

Излез от рамката!

Sofia, Bulgaria

Categories
 • Children
 • Events
 • Family
 • Portraits
 • Wedding

Introduction

Казвам се Анета Николова и както в живота така и във фотографията, не мога да стоя в "рамка". Търся нови хоризонти, бягам от стандартите и се опитвам къде правилно, къде неправилно, да ги нарушавам. Старая се всеки фотоангажимент да бъде най-доброто, на което съм способна! Боря се за тези резултати ежедневно, като се усъвършенствам и добавям най-новата техника и оборудване. Фотографията ме прави щастлива и чрез вас и на вас ... се отблагодарявам всеки път за това усещане!
Щастлива съм да предложа моето виждане за фотография, обогатено от моят житейски опит и от собствените ми творчески търсения, натрупаните знания и усещане за красота и хармония.
Освен цялото си внимание и опит, ето какво друго ще ви предложа: Ще се постарая нищо да не ви притеснява, доверете ми се. Преди и по време на снимки ще получите ясни и подробни инструкции и няма да ви оставя да се чудите къде да сложите ръцете си!
Ще получите много повече от това, за което сме се договорили...
Фотографията е продължение на моят талант да рисувам, да усещам хората, да виждам единствено красивото в тях и да ги убедя, че са по добри отколкото си мислят. Мои учители са били едни от най добрите школи и фотографи в София, където съм учила - начална, съвременна, студийна, портретна и сватбена фотография, курсове за Photoshop, Lightroom, и диплома от IT Step за работа с програмите Premiere Pro, After Effects, Adobe Illustrator.
Определям се като портретен фотограф! Ако имате нужда от портрет за Linkedln, профилна снимка за CV или искате да представите себе си в своята страница се обадете, защото тук събирам всички свои фотографски и житейски умения, опит и усет за хората. Мога да помогна на всеки да представи себе си по най добрият начин, така, че да спечели хората, които се интересуват от него.
Обичам сватбената фотография! Поканете ме на вашата сватба и няма да съжалявате!

Pricing:

www.anetfoto.com/ 150 лв за 1 час. 100 лв за всеки следващ

Contact

Reach out

Listed by

Анета Николова

Services

More options

 • Has a photo studio
 • Available as a second shooter
 • Open to work in another location
 • Open to international travel

Contact the photographer for information about other services.

Service Area

Location: Sofia, Sofia-City, Bulgaria

Recommendations

12/02/2021

pavlova_1978

Добър професионалист и човек с чувство за хумор. Кара те да се отпуснеш и накрая не усещаш кога е минало времето.А резултата е зашеметяващ. Най-добрия фотограф, който наистина обича работата си с фотоапарата и работата с хора. Прекрасна!

12/02/2021

Борислава Кирилова

Страхотен професионалист и човек .
Има усет за красивото , улавя настроението и емоцията .
Разполага с качествено оборудване и невероятни декори .
Искрено препоръчвам !

12/02/2021

Катя Стойчева

Чудесен фотограф и прекрасен човек! Влага цялото си сърце в работата. Улавя най- съкровените и характерни моменти. Творбите и са радост за душата и сетивата! Горещо препоръчвам!

12/02/2021

Меги Евтимова

Прекрасен човек и най вече професионалист. Кара те да се усмихнеш и да бъдеш себе си. Не усещаш как минават снимките. Препоръчвам с две ръце. Накрая резултата е наистина прекрасен. Радвам се,че имам възможност да работя с толкова лъчезарен и наистина компетентен в тази сфера човек. Със сигурност ще отида за снимки отново!❤️

12/02/2021

Nadia Borislavova

Много добър фотограф!!! Ако искате професионално отношение и неповторими кадри,свържете се и се пригответе за време пълно с хубави емоции...Препоръчвам с две ръце !!!

12/02/2021

Antoniya Hasenöhrl

Кара хората да се отпуснат и да бъдат себе си! Истинки професионалист, моите любими снимки са от нея. Използвам ги и за социалните мрежи и за кандидатстване за работа. Имам даже и албумче! Препоръчвам я силно! Страхотни преживявания имахме на фотосесията:-)

12/01/2021

Tj Prog

Страхотен професионалист! Силно препоръчвам с две ръце. Рядко се срещат хора, които да влагат толкова страст и чувство в това, което правят. Благодарим ви за топлото отношение и старанието, което положихте.

12/10/2021

Vanessa Boncheva

Страхотен човек и професионалист, всеки път те кара да се отпуснеш и да бъдеш себе си, хваща най- естествените моменти. Снимките никога не изглеждат статични и без емоции. Препоръчвам силно!

01/03/2022

Nadya KRASTEVA

Старанието, умението на Анета да предразполага модела и професионализма и се открояват ясно. Фотографията и е в кръвта и прави чудеса! Силно препоръчвам и за хора, които се притесняват да се снимат.

Contact

Reach out

Listed by

Анета Николова

Services

More options

 • Has a photo studio
 • Available as a second shooter
 • Open to work in another location
 • Open to international travel

Contact the photographer for information about other services.