Anetfoto

Излез от рамката!

Sofia, Bulgaria

Categories
 • Children
 • Corporate
 • Events
 • Newborn
 • Wedding

Introduction

Здравейте, благодаря ви че се спряхте на моя профил и се надявам, да ви задържа докрай! Аз съм човек, който си слага летвата много високо, живея на пълни обороти и "горя в пламъците" на моите страсти. Така се хвърлих към фотографията. Изчетох много книги за фотография, завърших курсовете необходими на един професионалист и когато бях готова започнах с голямото снимане. Организирах фотосесия, за която хора от бранша ме помислиха за леко лудичка или най малкото безотговорна, но аз го направих с цялата отговорност на която съм способна! Спомням си лицата им и ги разбирах, бяха прави! Тази голяма Ретро и Пин-ъп фотосесия от 60-те беше организирана близо 5 месеца с 7 модела и известен гримьор, фризьор и модна къща, но тя ми донесе много опит и повече увереност. Получих предложения от известни личности за фотосесии и всеки път се страхувах, много се страхувах! Фотографията е магия и усещане и честно да си кажа хич не обичам да снимам хората когато подредени и с редовните си усмивки чакат щракването на фотоапарата. Това е голяма скука... и не очаквайте такива снимки от мен...може би само няколко за спомен. За мен фотографията съществува за да „хване“ изгарящите погледи на двама влюбени в един единствен миг, който никога повече няма да го има! Може би чувството между тях ще остане... или ще премине в друго усещане, но в моята снимка тази любов ще живее вечно!
Наближава вашата сватба, рожден ден, празник, ще се съберат вашите приятели, близки и ще „облекат“ празника в една незабравима емоция, ако искате да изживявате много пъти този празник оставете на мен да „оцветя“ тези моменти и да ви покажа в картинки силата на изживяното от вас! Живея и снимам в София, но бих дошла във всяка една локация, която пожелаете! Направете си фотосесия, дайте ми възможност да открия красивото във вас, малко са хората, които имат смелост да застанат лице в лице със себе си! Опознайте себе си! Животът тече, не отлагайте!

Pricing:

Цените са в сайта ми - около 120 лв за час.

Contact

Reach out

Listed by

Анета Николова

Services

More options

 • Has a photo studio
 • Available as a second shooter
 • Open to work in another location
 • Open to international travel

Contact the photographer for information about other services.

Service Area

Location: Sofia, Sofia-City, Bulgaria

Recommendations

12/02/2021

pavlova_1978

Добър професионалист и човек с чувство за хумор. Кара те да се отпуснеш и накрая не усещаш кога е минало времето.А резултата е зашеметяващ. Най-добрия фотограф, който наистина обича работата си с фотоапарата и работата с хора. Прекрасна!

12/02/2021

Борислава Кирилова

Страхотен професионалист и човек .
Има усет за красивото , улавя настроението и емоцията .
Разполага с качествено оборудване и невероятни декори .
Искрено препоръчвам !

12/02/2021

Катя Стойчева

Чудесен фотограф и прекрасен човек! Влага цялото си сърце в работата. Улавя най- съкровените и характерни моменти. Творбите и са радост за душата и сетивата! Горещо препоръчвам!

12/02/2021

Меги Евтимова

Прекрасен човек и най вече професионалист. Кара те да се усмихнеш и да бъдеш себе си. Не усещаш как минават снимките. Препоръчвам с две ръце. Накрая резултата е наистина прекрасен. Радвам се,че имам възможност да работя с толкова лъчезарен и наистина компетентен в тази сфера човек. Със сигурност ще отида за снимки отново!❤️

12/02/2021

Nadia Borislavova

Много добър фотограф!!! Ако искате професионално отношение и неповторими кадри,свържете се и се пригответе за време пълно с хубави емоции...Препоръчвам с две ръце !!!

12/02/2021

Antoniya Hasenöhrl

Кара хората да се отпуснат и да бъдат себе си! Истинки професионалист, моите любими снимки са от нея. Използвам ги и за социалните мрежи и за кандидатстване за работа. Имам даже и албумче! Препоръчвам я силно! Страхотни преживявания имахме на фотосесията:-)

12/01/2021

Tj Prog

Страхотен професионалист! Силно препоръчвам с две ръце. Рядко се срещат хора, които да влагат толкова страст и чувство в това, което правят. Благодарим ви за топлото отношение и старанието, което положихте.

12/10/2021

Vanessa Boncheva

Страхотен човек и професионалист, всеки път те кара да се отпуснеш и да бъдеш себе си, хваща най- естествените моменти. Снимките никога не изглеждат статични и без емоции. Препоръчвам силно!

01/03/2022

Nadya KRASTEVA

Старанието, умението на Анета да предразполага модела и професионализма и се открояват ясно. Фотографията и е в кръвта и прави чудеса! Силно препоръчвам и за хора, които се притесняват да се снимат.

Contact

Reach out

Listed by

Анета Николова

Services

More options

 • Has a photo studio
 • Available as a second shooter
 • Open to work in another location
 • Open to international travel

Contact the photographer for information about other services.