Photography Blagavest - Благовеста

Запазвам моменти и емоции от най-съкровените ти празници в снимки.💗

Plovdiv, Bulgaria

Categories
  • Children
  • Events
  • Family
  • Wedding

Introduction

Здравей! Приятно ми е, посрещам те в онлайн пространството на Photographer Explorer, в което имам възможност да представя част от работата си. Аз съм Благовеста Симеонова, живея и работя, като фотограф на свободна практика в Пловдив. Любопитно ли ти е защо избрах тази професия? Сега ще ти разкажа. 🙂
През 2009-та година започнах работа, като графичен дизайнер в рекламният отдел на голям строителен магазин. Там за първи път ми се наложи да създавам снимки, така че да разбирам, какво точно правя. Така пътя ми на развитие и реализация ме отведе до град София, където в НАТФИЗ, завърших едногодишна професионална школа по фотография. Благодарение на преподавателите ми там се влюбих в тази професия. Дълго време съвместявах фотографските занимания с работа в офис, докато един ден реших, че е крайно време да направя избор. Така през 2017-та напуснах офиса в който работех и се отдадох изцяло на фотографските задачи.
Основно снимам в две направления, в първото са детските и семейни тържества и фотосесии, а във второто са продуктовите снимки за онлайн магазини. Много пъти съм споделяла, че детската и семейна фотография ми е много на сърце, защото чрез снимките в тази категория запазвам моменти от живота, които се превръщат в истории. Истории, които въздействат и издържат проверката на времето. Тези снимки са за хората, които искат да запазят емоцията жива.
Умението да създавам продуктови снимки за онлайн магазини, ми спечели доверието на няколко фирми занимаващи се с търговия или производство на обувки, чанти и други дребни аксесоари, както в дните на първото затваряне, така и до днес. В настоящите дни съвместявам успешно фотографските задачи в двете направления и мечтая за собствено фотографско студио. Вярвам, че опита ми на специалист може да ви помогне много, за да не губите време в проба-грешка. Снимките на продукти за онлайн магазини, които създавам са за хората вярващи в това, че хубавите и качествени изображения имат силата да продават.
Най-важното е да обичаш това, което правиш! Така неусетно създаваш своето име!

Pricing:

😇 Свето Кръщение, цена от 170 лева - до 450 лева; Фотозаснемане на ритуала в църквата от началото до края, фотосесия със семейство и гости на празника след ритуала.
🎂 Рожден ден, цена от 78 лева - до 230 лева; Фотозаснемане на детайли от празничната обстановка, момента с тортата и фотосесия със семейство и гости на празника.
👰‍🤵‍ Сватбен ден / Граждански брак, цена от 330 лева за два часа заетост; Фотозаснемане на детайли от празничната обстановка, ритуал граждански брак, фотосесия на младоженците.

Contact

Reach out

Listed by

Благовеста Симеонова

Services

More options

  • Available as a second shooter
  • Open to work in another location

Contact the photographer for information about other services.

Service Area

Location: Plovdiv, Plovdiv, Bulgaria

Contact

Reach out

Listed by

Благовеста Симеонова

Services

More options

  • Available as a second shooter
  • Open to work in another location

Contact the photographer for information about other services.