Photography Blagavest

Запази емоцията в снимки <3

Plovdiv, Bulgaria

Categories
  • Children
  • Events
  • Family
  • Portraits
  • Product

Introduction

Здравей! Казвам се Благовеста Симеонова, живея и работя в Пловдив. Фотограф на свободна практика съм, като снимам основно детски и семейни събития, също така продукти за онлайн магазини. Ако ме попиташ, защо избрах да бъда фотограф на свободна практика, ще ти отговоря ето така.
Защото, да пресъздавам и създавам снимки с емоциите от важни за теб и близките ти събития, е магичен момент за мен. Това ме кара да се чувствам жива, енергична и въодушивена. Избрах фотографията за моя професия, поради още няколко факта. Един от тях е, че нося любовта към фотографското изкуство по наследство. Имам спомени, че майка ми е искала да бъде фотограф. Нейният брат, мой вуйчо, беше фотограф любител, имаше фотографска лаборатория и някои от детските ми снимки са негово дело. Първата стипендия, която получих в училище, похарчих купувайки си фотоапарат. Пътя ми на развитие и себеусъвършенстване ме отведе до гр. София, където в НАТФИЗ, завърших едногодишна професионална школа по фотография. Благодарение на преподавателите, любовта към фотографията е още по силна, към този момент. Бъдете сигурни, че давам най-доброто от себе си всеки ден, в който имам за задача, да запазя емоциите ви в снимки.

Pricing:

Фотозаснемане на продукти (обувки, чанти, портмонета и др.) за онлайн магазини на бял фон. Цена от 7 до 15 лева за кадър, според изискванията за изпълнение.
Свето Кръщение, цена от 130 лева - до 350 лева; Фотозаснемане на ритуала в църквата от началото до края, фотосесия със семейство и гости на празника след ритуала.
Рожден ден, цена от 50 лева - до 160 лева; Фотозаснемане на детайли от празничната обстановка, момента с тортата и фотосесия със семейство и гости на празника.

Contact

Reach out

Listed by

Благовеста Симеонова

Please tell the photographer you found them on Photographer Explorer.

Services

More options

  • Available as a second shooter

Contact the photographer for information about other services.

Service Area

Location: Plovdiv, Plovdiv, Bulgaria

Contact

Reach out

Listed by

Благовеста Симеонова

Please tell the photographer you found them on Photographer Explorer.

Services

More options

  • Available as a second shooter

Contact the photographer for information about other services.